top of page
  • Miranda

De grote klus is eindelijk zo goed als af!

Gîte la Petite École is een feit! Zeven maanden lang, iedere dag bezig met hoe we deze klus gingen klaren en wat de meest praktische manier van inrichten was voor de ruimte die we hebben.


Voor de baasjes,

maar vooral voor

de honden die bij

'Maison le Toutou'

op vakantie

zullen komen.
Onze eigen honden hebben ons hierbij erg goed op weg geholpen en mochten zo nu en dan onze ideeën in de praktijk uitproberen. We hebben lange dagen gemaakt en ieder dag was er weer één. Maar wat gingen die dagen snel! Als we terug kijken hebben we niet veel tegenslag gehad. Behalve het dak; we zijn inmiddels de tel kwijt van het aantal dakpannen die er nu op liggen. We beseffen ons dat we veel geluk hebben gehad met de koop van het oude schooltje, hier in Vernet le Bas. Dat we misschien nog wel meer geluk hebben met de aardige, lieve en zeer behulpzame bewoners van ‘ons’ dorpje. En dat het allerbelangrijkste van het voorspoedige verloop van de verbouwing, maar zeker ook onze emigratie, onze voorbereiding is geweest. Voor nu gaan we het iets rustiger aan doen en onze slaap inhalen. Hoewel ….


De omheining gaan we de komende week nog verbeteren, we gaan een terras maken in onze eigen achtertuin en er zijn nog meer 'kleine' dingen die beter of anders kunnen. We hopen dan ook op de nodige feedback van de gasten die bij ons op vakantie zullen komen. We willen proberen nog meer de sfeer van het oude schooltje er terug in te brengen. Het volgende project zal ons eigen huis worden, het voormalige woonhuis van ‘le professeur’. De ideeën liggen al klaar. Hopelijk gaat die klus net zo voorspoedig verlopen als de vorige. 


#verbouwen

#klussen

47 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page