Gîte le Bergerie

Naussac

Gîte le Bergerie is landelijk gelegen en ondergebracht in een oude schapenstal in het idyllische dorpje Naussac, op zo'n 20 minuutjes rijden van Gita la Petite Ecole. Het is vrijstaand, zeer rustig gelegen aan een doodlopend weggetje en heeft een fantastisch uitzicht over de weilanden en de vallei. Vanuit de gîte kan je direct een gemarkeerde wandelroute volgen, waar honden los kunnen lopen. Op zo'n 1500 meter bevindt zich de rivier la Diège, een zijstroom van de Lot Rivier. De volledig omheinde tuin heeft verschillende niveaus waar je altijd wel een aangenaam plekje vindt om te ontspannen en te genieten van het uitzicht!

Voor honden- en natuurliefhebbers 

De gîte is zowel voor baas als honden voorzien

van alle gemakken. Het heeft een bovenverdieping waar zich het slaapgedeelte bevindt, die in open verbinding staat met de badkamer. De ruim opgezette keuken en zitgedeelte bevinden samen met het toilet op de benedenverdieping. De verdiepingen staan middels een open trap in verbinding met elkaar. De gîte is bedoeld voor twee volwassen, rustzoekende, honden- en natuurliefhebbers. Bij de inrichting van de gîte is geen rekening gehouden met kinderen. Ook beschikken wij

niet over speciale faciliteiten voor kinderen. 

Omheinde en afgesloten privé tuin

De tuin van de gîte grenst voor een groot deel aan een weiland. Op het weiland groeit alleen gras. Er lopen geen kuddes zoals koeien of schapen. Als je geluk heb kan je er vroeg in de ochtend wel een ree spotten. Ook zie je regelmatig roofvogels boven het weiland vliegen, op zoek naar een prooi. De hoogte van de omheining is 1.65m hoog. Aan de voorzijde van de tuin is de omheining 1.20m hoog, echter deze staat op een 2 meter hoge muur. De omheining loopt niet door tot in de grond. Om te voorkomen dat honden zich er toch onderdoor wurmen of gaan graven, hebben we de grond onder de omheining verstevigd met cement. Het materiaal van de omheining is stevig gaas. De gaten zijn klein genoeg, zodat ook kleine honden hier niet tussendoor kunnen. Om het geheel in de omgeving te laten passen, is de omheining begroeid met een groene haag, planten en struiken.

Ontsnappen is haast onmogelijk!’

Vernet le Bas - 12260 Balaguier d'Olt 

+33 (0)5 65 43 12 51

  • Facebook Maison le Toutou
  • Twitter Maison le Toutou
  • Instagram Maison le Toutou

© 2023 Made with love for great people and great dogs.