top of page

KVV Hondenvoer

KVV op Vakantie

De KVV ligt, op aanvraag, bij aankomst voor je honden klaar, in de ruime diepvries van de gîte. Wij bieden een uitstekende kwaliteit KVV met een ruime keuze in samenstelling. Onze KVV producten komen zowel van Franse als Nederlandse leveranciers. Voor meer informatie over en bestellingen van onze KVV producten, verwijzen we je graag door naar onze webshop 'Mon4Pattes'. 

barf5mix.png
KVV in Frankrijk

Rauw voer voor je hond meenemen op vakantie naar Frankrijk? Het is een hele onderneming om het vlees op een verantwoorde manier mee te nemen en goed te houden. Wil je op de plaats van bestemming vers vlees voor je honden kopen, dan is het vaak een hele zoektocht in de verschillende supermarkten en slagerijen. Dit levert meestal veel stress op aan het begin van je vakantie.

 

Jammer genoeg is er in Frankrijk (nog) niet zoveel keuze in goede rauw voeding voor honden, laat staan in KVV. Af en toe kom je ‘Viande pour Animaux’ tegen in de plaatselijke supermarché, maar deze zijn niet compleet in samenstelling, vaak over de datum en erg duur.

KVV op vakantie.jpg
  Voordelen
  • Vooraf geen stress over hoe je het ingevroren voer mee krijgt.

  • Voldoende KVV voor je honden gedurende je hele vakantie.

  • KVV staat bij aankomst klaar voor je honden.

  • Meer ruimte voor je spullen en je honden in de auto.

bottom of page