top of page

Hondenmassage

65,-

Privé workshop Ontspanningsmassage voor de hond 1,5 u.  

Lijkt het je leuk om tijdens je vakantie bij bij 'Maison le Toutou' op een ontspannen manier en relaxed tempo de basistechnieken aan te leren, zodat jij weet hoe je jouw eigen hond een heerlijke massage kunt geven?

Na een massage worden de spieren van je hond soepeler en is de doorbloeding beter. Hierdoor heeft je viervoeter er ook lang na de massage nog profijt van. Je hond heeft minder last van blessures, stijfheid, gewrichtspijnen en spanningen in het lichaam. Geestelijk gebeurt er ook wat met je hond. Je zou het kunnen omschrijven als ‘meer ruimte in de kop, ‘nieuwe energie’ en ‘een groter bewustzijn van het lichaam’. Je hond zit zichtbaar beter in zijn of haar vel! Een massage kan ook een helende werking op je hond hebben, als het wordt ingezet ter behandeling van een klacht of na een operatie*.

 

Al met al kun je zeggen dat een goede massage een effectief middel is, die zowel preventief, ter ontspanning als klachtgericht kan worden toegepast. Door regelmatig te masseren zie je je hond positief veranderen! Naast  de positieve effecten voor je hond, heeft massage ook voordelen voor de eigenaar. Je leert zien en voelen waar je hond stress ervaart en je kan met het geven van massages zelf het probleem gericht aanpakken. Daarnaast ga je ervaren dat je er zelf ook meer ontspannen van wordt.

Hondenmassage Maison le Toutou
"Je hond zit zichtbaar  beter 
 in zijn of haar vel!"
Een massage bij honden:
  • vermindert spanning en stress

  • vermindert lichamelijke klachten

  • verbetert de balans tussen lichaam en geest

  • verhoogt de concentratie

  • verbetert de relatie tussen baas en hond

37,50

Een ontspannen massage voor je hond
45 min. 

Ben je een fanatieke wandelaar en ga je graag samen met je viervoeter op pad? Houd er dan wel rekening mee, dat de wandelroutes in Zuid-Frankrijk over het algemeen wat steiler en intensiever zijn voor je hond. Regelmatig komt het voor, dat na een paar dagen een hond ineens mank loopt en last blijkt te hebben van zijn spieren, pezen en/of gewrichten. Het beste wat je dan kan doen is je hond een paar dagen rust geven. Of laat je hond door Miranda 'klachtgericht' masseren. Dan zal hij of zij zeker weer snel mee kunnen met de wandelingen.

Je kan jouw hond ook met een heerlijke ontspannen massage gunnen. Een goede hondenmassage is een effectief middel die zowel preventief, ter ontspanning als klachtgericht kan worden toegepast. Na een massage worden de spieren van je hond soepeler en is de doorbloeding beter. Hierdoor heeft je viervoeter er ook lang na de massage nog profijt van. Hij of zij heeft minder last van blessures, stijfheid, gewrichtspijnen en spanningen in het lichaam.

 

Geestelijk gebeurt er ook wat met je hond. Je zou het kunnen omschrijven als ‘meer ruimte in de kop,‘ nieuwe energie’ en ‘een groter bewustzijn van het lichaam’.

De massage wordt gegeven door Miranda. Zij is sinds 2015 gevorderd 'Kynologisch Masseur'. Een massage sessie duurt ongeveer 45 minuten.     

* Massage is nooit een vervanging voor het advies van een medisch specialist of gedragsspecialist !

 

bottom of page